fredag 27 mars 2009

FREDAG Komma hem från jobbet runt halv sex tiden (kanske tidigare om jag får skjuts av Camilla). Försöka få tag på Steinar och höra mer om den spännande morgondagen. Mysa och äta god mat med min Johan, sen blir det mera jobb kl 22 på Zätas, Joker Casino.
LÖRDAG Efter en lång och utmattande natt på jobbet ska jag kravla mig upp ur sängen riktigt tidigt och ta upp till Göteborg. Det är ju nämligen Idol-audition på G. Heja Steinar! Sen kanske det även blir en tur på stan, ska iaf besöka Monki och kika efter en rosa klänning samt en sjukt snygg jeans-väst jag sett i nån tidning. Kvällen avslutas antingen med lite firande för Steinars lycka att han gick vidare i Idol, i min soffa framför tvn eller ute på krogen.. Återstår att se!
SÖNDAG SOVA riktigt länge! Vakna utvilad och pigg. Ut och gå i det förhoppningsvis fina vädret. Kanske vara duktig och röja upp i min lägenhet och ta tag i disken, men jaja.. Hade även planerat in en tur till Gekås med min mamma, köpa nya gardiner.. Vi får väl se hur det blir med den tanken.

Inga kommentarer: